Noe for alle og enhver

Pålegg

Vi har et stort og variert utvalg av pålegg. Produktene våre er lagd på de beste råvarene, Det gjør at alle våre produkter har høy standard. Den gode smaksopplevelsen er derfor garantert.

Sett i gang grillsesongen

Grillmat

Nå er grillsesongen i gang, og vi har mange godsaker til produksjon. Skal du ha hageselskap, eller kanskje en pølsefest? Vår grillmat passer til enhver begivenhet. Vi er sikre på at du finner en grillfavoritt blant vårt sortiment.

God jul!

Julemat

For de aller fleste handler juletiden om god mat, gode folk og gode minner. Julematen fra H.A. Hansen skaper minnerike opplevelser og gode samtaler. Våre produkter er rett og slett smaken av jul.

Pølser av alle slag

Pølser

H.A. Hanssen har produsert pølser i lang tid, og vi har eksperimentert med gode smakskombinasjoner for å lage spennende produktert. I 2014 lanserte vi blant annet “Verketpølsa” i samarbeid med Lovundkokken. Pølsen er spesiallagd for “Verketfestivalen”, og består av en smakfull kombinasjon av ost og chili. I tillegg har alt fra grovpølser og kjøttpølser til grillpølser og julepølser.
Ekte røyksmak

Tradisjonell røykemetode

Våre produkter er røkt etter gamle, æreverdige tradisjoner, i alle år. Badsturøking er en gammel og tradisjonsrik nordisk røkeprosess. Den er utviklet på de bondegårdene som tidligere hadde gammeldags badstue. Det er denne metoden H.A. Hanssen har tatt vare på og videreutviklet. Dette resulterer alltid i at kjøttproduktene våre får en saftig og pikant røksmak.

Vi røyker alt fra lammelår og juleskinke, til pinnekjøtt, pølser og skinker. Denne røykemetoden har også lange tradisjoner i Rana, og vi bruker aldri røyksyre. Våre basturøkte lammelår har høstet mange gullmedaljer og mye heder, noe vi er meget stolte av!